Moderator: Moderator
krzysiek1992 napisał(a):nie zakladaj blosa proponuje bingo-m jedno z najlepszych u mnie na wartacie 1300-1400 nie zamula napewno
Opik napisał(a):krzysiek1992 napisał(a):nie zakladaj blosa proponuje bingo-m jedno z najlepszych u mnie na wartacie 1300-1400 nie zamula napewno
1 sprawa - kolego, bingo M to jest sama centralka, więc tak czy tak potrzebuje w jakiś sposób ten gaz dostarczyć do kolektora
2 sprawa - zakładam że masz do tej instalacji zwykły mikserek, więc proszę, miej litość i nie porównuj tego do Blosa nawet
Michu! napisał(a):Witam:)
Czy ktoś orientuje sie ile moze kosztowac zalozenie LPG do tego silnika?
I czy warto w ogole gazowac ten silnik.. slyszalem, ze straszne spadki mocy sa w nich
danny.tcz napisał(a):krzysiek1992, Paweu_mk3, k-m-r1 , bambo, krisss.79, prezesik25 jakie macie instalacje ? na jakich podzespolach itp ??
ja teraz wywalilem jakis mialem elpigaz i wsadzilem sobie bingo-m i spalanie w granicach 8-9,5 miasto-trasa a sama strasa przy 100-110km okolo 8,5 mocny jest jak ktos umie wyregulowac a jak komus nie idzie maszyna niech wymieni filterek gazu i regulacjia i maszyna pojdzie jak strzalakrisss.79 napisał(a):danny.tcz napisał/a:
krzysiek1992, Paweu_mk3, k-m-r1 , bambo, krisss.79, prezesik25 jakie macie instalacje ? na jakich podzespolach itp
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości