Że centralnie w rurke wlatywać nie może to chyba wiem
ale dzięki za przypomnienie,otóż planuje rurkę pociągnąć w dół w okolice prawej strony zderzaka,a moje zaciekawienie tym spowodował zadzwiający mnie fakt że pewnego razu kiedy to jechałem sobie spokojnie(na gazie) dostał wiatru w przód i odrazu niesamowita zmiana,silnik nie był jeszcze wtedy aż tak nagrzany i poprostu nie ten samochód
Wgl myśle o wywaleniu okrągłego filtra i włożeniu zwykłej plastikowej puchy tylko nie wiem jaka bd reakcja...Narazie zbieram info gdyż czekam na montaż szyberdachu i nie mam go u siebie pod domem bo tak to już dawno bym grzebał i testował ^^ I jeszcze jedno male pytanko...duża jest różnica jeśli wywale okrągły filtr z gaźnika i zrobie odprowadzenie poprzez coś takiego :
http://s3.ifotos.pl/img/IMG5276JP_rxaxerx.JPG ?
[ Dodano: 2012-08-07, 23:51 ]a więc...drodzy forumowicze zdziałałem odgrodzenie totalne doloty zimnego powietrza...z żywicy epoksydowej i musze przyznać że jest spora różnica w jeździe w spalaniu nie bardzo
moge ten patent ciepło polecić wszystkim tym którzy użytkoją golfa z silnikiem jak mój
czyli ABD
silnik zupełnie inaczej pracuje w spalaniu ani w niczym z tych pierdół różnicy nie ma...ale naprawde czuć różnice..jeśli ktoś bd chciał zobaczyć fotke to niech pisze prv bo nie robiłem...ale jak bd potrzeba to i sie zrobi