fgrubass, kolego podciśnienie jest nowe ! a na benzynie jutro troche dluzej sie przejade na bp . Ale wezmę sobie twoje słowa do serca i ogarne temat akurat jutro mam wolne wiec bede dzialał dzieki napisze jak tylko lukne na uszczelke pod wtryskiem .
[ Dodano: 2013-10-29, 12:57 ]
kupilem uszczelki miksera i podstawy mono wtrysku ide wymieniać ( uszczelka monowtrysku torche sparciala pozniej moze jakies foto wrzuce )
[ Dodano: 2013-10-29, 17:07 ]
Zrobione 2,5 h i koniec wszystko poczyszczone troche silikonu nie za duzo i teraz schnie za 2-3 h odpale i sie przejade zobacze jak dziala mam nadzieje ze bedzie git wydane 90 zl nastepne ciekawe czy sie oplacalo jak tak to fgrubass, wpadniesz do Łodzi to masz u mnie duze PIWO
[ Dodano: 2013-10-29, 19:17 ]
NO dobra proba generalna zrobiona NADAL TO SAMO ;/ nic nie pomogło Jakies nowe pomysly co do ABU ? ;/
Czy ta rurka jest bardzo wazna ?
[ Dodano: 2013-10-30, 16:37 ]
NIE UWIERZYCIE PROBLEM ROZWIAZAŁEM !! NORMALNIE PRZEŁOM AZ SAM NIE MOGE W TO UWIERZYC PRZYYCZYNA TEGO WSZYSTKIEGO BYLA RURA KTORA ZAZNACZYLEM NA OBRAZKU WYZEJ . JA JEJ NIE MIALEM DZISIAJ COS MNIE TCHNEŁO I JA ZAŁOŻYŁEM I AUTO DZIAŁA BEZ ZARZUTOW . TEMAT UWAZAM Z MOJEJ STRONY ZA ZAMKNIETY IDE NA BROWARA !!;];]
Damian821, A jak twoj golf