Na moim 1.8aam (na isntalacji AG centurm II gen.) przejechane mam już ponad 21tys. od czasu kiedy wiem, że u poprzedniego właściciela były zmieniane świece (ponad rok) Kable nie wiem jak długo już są ale jak ostatnio patrzyłem w nocy to nie iskrzyło. Tak samo z kopułką i palcem nie wiem jak długo są, o których to częściach nie mam już zupełnie pojęcia.
Przejrzałem forum ale nadal nie wiem więc proszę o wskazówki dla laika: orientacyjne przebiegi dla których według Was powinienem wymienić poszczególne części.
Czy można te elementy dojeżdzać czy z jakichś powodów lepiej je wymieniać zawczasu właśnie co ileś tys. ?
Przy okazji zapytam co może być przyczyną przy nagłym skoku głośności. Było w normie, a z rana prawie jakbym wsiadł po jakimś rajdowym tuningu
Pracuje albo ogólnie niżej i głośniej, albo jest dodatkowy niski dźwięki równo z pracą silnika, trudno mi powiedzieć. Tłumik czy coś innego ?
Jeszcze ostatnie pytanie: gdzie są "ulubione" na tym forum? mogę dodać temat ale gdzie go znaleźć potem