ten co ja pisałem nr aukcji 1335625509 jest odpowiednikiem VW/Audi nr 037906461 B.(więc jest literka B lub C jak to pomocnik pisał) do VW golf III /Vento- 2.0 2E, ADY,AGG,AKR tak pisze w opisie. jest inna obudowa ale to przeciez zamiennik. jak ci pisałem wcześniej ktoś założył od Alfy za 80 zeta i pisał ze śmiga bez problemu mu autko.
Co do tego zapłonu to u mnie jest także sporo przyśpieszony.Tak niby pokazuje na starej metodzie ustawiania zapłnów z czasów ''Polonez ''ustawiłem tak ok 10 stopni jak ty masz i niestety nie bardzo chulać mi chcił. Na tróce ledwo 120 pójść chciałć
. przestawiłem jak miałem wcześniej i jak ręką odiął 140 na tróce się wyciska i tak ma być
[ Dodano: 2010-11-27, 00:46 ]jeżeli klapka ci przycina się to można podpiłować pod nią by nie ocierała. Ja mam tak po strzałach bo przestałem już inwestować w przepływki. J tak jeżdze na gazie odpalam tylko na benzolu więc nie musi idealnie pracować na benzynie. ważne by klapka swobodnie się ruszała podając powietrze na gazie. Także u mnie jest po strzale przepływomierz ale jak pisze nie mam spadku mocy bo nie przycina mi klapki.
[ Dodano: 2010-11-27, 00:58 ]a może coś inneg jednak masz nie tak. Bo w sumie to jeżeli tobie sam czujnik powietrza się zepsół a klapka przepływomierza pracuje ok, to Ci powiem na gazie smigać bez problemu. Bo jak odepniesz kostkę z przepływki (czyli odłanczasz go całkiem) to na gazie u mnie ma większego kopa,tylko wolnych obrotów nie ma na benzolu po chwili sam gaśnie a z rana to jest wkurzające jednak, więc mam podpiętą.