Witam , posiadam dziwny problem , na lpg pracuje ok, natomiast po przełączeniu na benzynę po dodaniu gazu spadają obroty , jeżeli mocniej wcisne pedał gazu to się dobrze wkreca zamieszczam link do filmu. https://m.youtube.com/watch?v=k54kvTfLS2Y
Jednym z głównych błędów użytkowników samochodów z instalacją Lpg jest to że tankują mała ilość paliwa.Z doświadzcenia jeśli masz taki problem że po przełączeniu z gazu na benzynę spadają w aucie obroty może być kończąca się pompka paliwa.W golfie który użytkowałem jakiś czas temu wspólnie z ojcem padła pompka paliwa a jednym z objawój jej końca były właśnie problemy z obrotami.Także ja bym obstawiał na kończącą się pompkę paliwa
Po resecie komputera problem znikł do dziś. Odpalilem auto przejechałem kilka kilometrów i na lpg zaczął trzymać 2tys. A na benzynie na jałowym faluja obroty do czasu aż zgasnie. Pomocy panowie jestem nad morzem Jeszcze tydzień i muszę to ogarnąć żeby wrócić. Myślałem żeby zamówić całą przepustnice z silniczkiem krokowym i potencjometrem przepustnicy
Żeby było ciekawiej dziś w golfie silnik pracuje tak nalezy, równo i stabilnie