Witam mam taki problem golf jest strasznie słaby na benzynie na biegu jałowym zaraz po odpaleniu silnik chodzi ok tak że kieliszek wódki postawie i się nie wyleje a po chwili zaczyna nim telepotać po odpięciu czujnika temperatury wszystko ok golf się wkręca ładnie przy podpiętym czujniku jak wkręcę go do odcinki raz ładnie odcina po chwili wcisnę pedał do końca i jest odcinka ale taka strasznie wolna lub jej w ogóle nie ma jak jade na bęzynie to do 4 tys obrotów jest strasznie słaby po wyżej dopiero jak by się coś odblokowało i czuć że ciągnie lepiej dodam ze jestem świeżo po wymianie całego silnika bo w poprzednim obróciło mi panewkę i zanim kupiłem ten silnik przejechałem się golfem w którym był zamontowany i było wszystko ok silnik ma przejechane 98tys km załozone nowe kable kopułka palec świece uszczelniony dolot i podciśnienie mam wątpliwości co do przepływki sondy i aparatu zapłonowego bo to zostało z poprzedniego silnika i dodam ze na poprzedni silniku miałem ten sam problem pompe mam założoną z seata ibizy 1.8 kr proszę o pomoc bo ja już jestem zielony co może być nie tak z góry dzięki za pomoc
Ort w temacie
/Marek