Ja mam 1.8 90km gaz dopiero założyłem i nie było jeszcze pierwszej regulacji pali w mieszanym 10l w trasie nad morze i z powrotem spalił 9 jazda do 120km/h mały korek i troche z klimą. Mógł gy troche mniej.
witam tez jerzdze MK2 1,8 na gaziku tez zbiornik 34 litry robie na nim 320 ale zdarzylo mi sie ze zrobilem tez 350 jechalem nad morze wiec jest ok pozdro
W tym silniku mysle że minimum to ok 7,5-8 litrów w trasie 90-100. Cykl mieszany to 9-10 litrów. Po mieście czy przy sporych obciążeniach to już różnie. 12 literków to weźmie
ja jade dopiero do regulaci g azu koncem miesiaca a tyle robie na zbiorniku jak pisalem wczesniej a po regulaci bedzie miodzik tak mysle moj golfik nigdy niejezdzil na gazie a jest rocznik 94 1,8 90km kupilem go od 1 wlasciciela i zalorzylem gaz chwale sobie jak narazie zrobilem nim juz 1000 kilometruw tak ze jestem zadowolony z inwestysi pozdro
kate.f1, pewnie jest zle wyregulowany a napewno jest znajc sobie taki warsztat co sie znaja natym pewnie jest zle mikser wyregulowany co tak durzo pali pozdro