az dziisaj pojde sprawdzic ile ma moja wneka bo cos mi tu nie pasuje.
jakos moj kumpel ma i butla wystaje moze 1 cm nad wneke.
Moderator: Moderator
PabloSBT napisał(a):Mi weszła butla 34L wystaje ok 5 cm od podłogi i zrobiłem sobie taką zabudowe. Bo raczej takiej płaskiej butli jak dojazdówka to nie dostaniesz a nawet jak by była to by do niej weszło 10 L
Tylko co do instalacji to nie bierz reduktora tomasetto bo muli jak jest zimny lepszy jest Lovato który dużo szybciej się nagrzewa i chodzi jak należy
Antoine napisał(a):PabloSBT napisał(a):Mi weszła butla 34L wystaje ok 5 cm od podłogi i zrobiłem sobie taką zabudowe. Bo raczej takiej płaskiej butli jak dojazdówka to nie dostaniesz a nawet jak by była to by do niej weszło 10 L
Tylko co do instalacji to nie bierz reduktora tomasetto bo muli jak jest zimny lepszy jest Lovato który dużo szybciej się nagrzewa i chodzi jak należy
Instalacje mam na oku Landi+BingoM
jaki masz model zbiornika?
\PabloSBT napisał(a):to szykuj się do zakładania reseta ECU bo będzie ci sie na Bingo M rozjeżdżała mapa benzyny i będzie go zalewać to samo przerabiałem
a model nie wiem jaki bo nie moge znaleźć papierów Firma Bormech 34L
mam ten pierwszy
http://www.bormech.2com.pl/zbiorniki.asp
Ryjek napisał(a):ale nic sie nie rozjezdza jak jest dobra instalacja.
Ryjek napisał(a):ale nic sie nie rozjezdza jak jest dobra instalacja.
Antoine napisał(a):dobra, kombinowanie dla tych 400zl chyba bez sensu bo to i tak moj caly dzien pracy... a robilbym to pierwszy raz wiec pewnie z 2 dni,
natomias zajrzalem dzis pod wykladzine bagaznika i tam nie ma miejsca na butle - srednica wneki 59cm a wysokosc to 10 - przeciez najnizsza butla ma 18cm... i to taka co ma pojemnosc uzytkowa z 26 litrow co oznacza tankowanie co 250km!!!!
wogole patrzac na ceny aut to jakies Clio z 2004 roku mozna miec juz za te 10kzl nawet z dCi wiec pytanie czy instalowanie LPG w 13letnim golfie za 5000zl ma sens?
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości