Moderator: Moderator
tomak999 napisał(a):[ Dodano: 2011-04-12, 23:26 ]
słuchaj PabloSBT ile ci pali benzyny i gazu ja jeżdżę zawsze we 4 osoby + bagaże na trasie i bak benzyny do pełna spalanie na trasie przy 100km/h wynosi ok. 7.5-8 litrów a na codzień jeżdżę w mieście ścisłe centrum lublina ostre korki to benzyny mi ciągnie i 12 litrów jeżdżę odcinki 5-6 km napisz swoje spalanie ty masz też abu to ile ci bierze i LPG i benzyny
PabloSBT napisał(a):tomak999 napisał(a):[ Dodano: 2011-04-12, 23:26 ]
słuchaj PabloSBT ile ci pali benzyny i gazu ja jeżdżę zawsze we 4 osoby + bagaże na trasie i bak benzyny do pełna spalanie na trasie przy 100km/h wynosi ok. 7.5-8 litrów a na codzień jeżdżę w mieście ścisłe centrum lublina ostre korki to benzyny mi ciągnie i 12 litrów jeżdżę odcinki 5-6 km napisz swoje spalanie ty masz też abu to ile ci bierze i LPG i benzyny
benzyny mi palił 8,5l najwięcej 9,5 w miescie i 7L trasa. A w trasie na lpg przy jeździe w 5 osób z bagażem przy prędkościach 110-130KM/h spalił mi 7,7L w mieście gdy są duże korki najwięcej spalił mi 10,7 L przy szerokich kapciach i ciśnięciu gdzie można ogólnie nie widzę różnicy między lpg a benzyną no może poza tym że na benzynie troszkę lepiej jedzie pod górę jak jest komplet osób
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości