Tak jak tytule tematu mam problem ze swoim Golfem 1.4 ABD 1994r benzyna+gaz, a wiec problem tkwi w tym że wczoraj rano jak to zawsze po nocy odpaliłem go na benzynie pochodził pochodził i nagle coś kulawo zaczoł pracować (na benzynie) aż zgasł odpaliłem go ponownie trzymając delikatnie na obrotach, myśląc ze prawdopodobnie jest już mało paliwa, wieczorem wracając ze sql przełączyłem go na światłach na benzynę i szok nie chciał się wkręcać na obroty nie miał siły itp więc zalałem benzyny za 50 zł i dalej to samo
jako że ojciec miał kiedyś podobny problem w swoim vagu (passat B3 1.
polecił mi zresetowanie komputera co niby pomogło ale na krótką metę bo dziś rano niby wszystko ok rano ładnie pięknie ale jak mi się skończył dziś gaz i przełączyłem na benzynke to znowu nie miał siły ciągnąc itp lecz po ponowym zresteowaniu komputera znowu jest ok na pewien okres czasu
proszę o pomoc ponieważ nie mam pojęcia co może memu golifikowi dolegać ojciec twierdzi ze może się silniczek krokowy psuć... a tak na marginesie ile powinien palić dobrze wyregulowany golf 1.4 na gazie I generacji?