tdu1705 napisał(a):ale mogę zobaczyć pod uczelnią, jak był zimny tzn, się nie otworzył
No i masz kolego problem,bo po 20 km nie ma bata musi się otworzyć termostat.
Masz go ewidentnie do wymiany.
Moderator: Moderator
tdu1705 napisał(a):ale mogę zobaczyć pod uczelnią, jak był zimny tzn, się nie otworzył
Po pierwsze nie wsadza się kartonu,bo to nie jest sposób na naprawę nie domagania układu chłodzenia,a tylko możesz narobić sobie kłopotów.Kbeny94 napisał(a): Mam wsadzone przed chłodnicą kartony gdyż do szkoły mam 20 km i z nimi szybciej się nagrzewa (70stopni max) c
Masz kolejny powód dla czego nie zasłania się chłodnicy.Jeździj tak dalej a UPG do wymiany.Kbeny94 napisał(a):Wczoraj jechałem na trasie, zagapiłem się a kontrolka cieczy chłodzącej pokazywała około 105 stopni.
No i masz winowajce,termostat do wymiany.Kbeny94 napisał(a):Zatrzymałem się, wyjąłem tekturę, poczekałem chwilę i jadąc dalej nie wzrastało powyżej 70 stopni
Termo-włącznik na chłodnicy.łatwo go znajdziesz,jest pod górnym wężem na chłodnicy i idą z niego 3 przewody.Kbeny94 napisał(a):Co powoduje, że się nie włączą?
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 82 gości