przez winiarsko » 6 lis 2012, o 22:15
bo mówili wszyscy ze na postoju albo zawsze wywali bład albo go w ogole nie pokaze i moze podczas jazdy cos by wyszło jak by były objawy, nie no oczywiscie ja sie licze z tym ze trzeba to wymienic i w ogole tylko jak wchodze do mechanika i z nim rozmawiam i widze jakie on ma podejcie to po prostu obawiam sie zostawic samochod bo nie chce zeby zrobili to na odwal, albo powymieniaja wszystko a dalej bedzie zle i sciagna tylko kase;/ juz raz to przechodziłem... pojechałem na wymiane płynu hamulcoweego, przyjechałem, okazało sie ze bym dziurawy przewod hamulcowy gietki lewy, oczywiscie trzeba wymienic dwa na raz, co sie pozniej okazało dziurawy był takze przewod miedziany, occzywiscie wymiana od pompy do przewodu gumowego, pęknieta uszczelka przy tłoczku, oczywiscie rozebranie zacisku i regeneracja i oczywiscie zdrugiej strony tez trzeba było zrobic, i wyszło 470 zł... choc przez rok jezdziłem bez zadnych problemow a poszedłem ze zmianą płynu ponowaz nie wiadomo kiedy był wymieniany.. oczywiscie jak na moje oko zostałem niezle naciagniety i nie zdziwiłbym sie jakby oni cos tam zrąbali i zwalili ze takie było.. i własnie tego się obawiam, jak oddaje samohod... ze poprostu wymieniaja rzeczy jeszcze dobre, byle by sciagnac kase... i nie wiem tez co to jest za stereotym, ze jak przychodze do mechanika z samochodem i jest wszyzstko ok, ale jak powiem ze to golf to od razu"silnik do remionut haha" a jak powiem, ze z gazem to juz olaboga.. szkoda gadac, nie wiem co to za mechanicy u mnie w miescie, a zeby nie skłamac to dosłownie byłem juz w 6 i zaden jakos nie wydał mi sie godny zaufania.. da sie tego hall asamemu wymienic?