czesc, teraz było trochę zamieszania i mało czasu na zabawe przy aucie, ale powracam dalej z tym samym problemem, przeczytałem już chyba cały internet o czujnikach halla i teraz to już w ogole jestem głupi, wszędzie pisza co innego, a objawy podobne do moich, tylko nigdzie nie pisza o niskim odcięciu. objawy jakie mi pozostały to tak jak mówiłem odcięcie paliwa takie jak na filmie plus, gdy jest poniżej zera to po dłuższym postoju nie chce odpalać, znaczy się trzeba pokrecic z 5 razy pododawać gazu i już na koncowce akmulatora odpali, ostatnio zaobserwowałem również cos takiego ze czasami gdy jade i wcisne sprzęgło, by zredukować, obroty bardzo wolno spadają. CZy to na pewno hall? bo szkoda wydawac kase skoro to ma być cos innego, i jaki musze kupic, bo na internecie znalazłem kilka rodzaji, jedna z jakims metalowym krazkiem, inne czarne kostki z pinami, a inne zas trzy kabelki. jezdzic się da ale jest to wkurzajace gdy po pracy wsiadam do auta i musze krecic po 5 razy i ludzie przychodzą i pytaja czy nie popchać:D;/ pozdro w nowym roku