Witam, moja pompa paliwa prawdopodobnie wysiadla,wiem jak sie do niej dostac lecz na drodze stoi butlaz gazem ktora jest przykrecona bezposrednio nad deklem od pompy, i tu moje pytanie. Czy da rade jakos samemu to zrobic ?i czy butla sie nie rozszczelni
Na butli masz zawór musisz go zakręcić wtedy możesz ją wypiąć nawet z instalacji PAMIĘTAJ upewnij się że jest on na pewno zakręcony i zachowaj szczególną ostrożność w przewodach będzie gaz i niech on odparuje dopiero bierz się za robotę pomieszczenie powinno być przewietrzone i nie rób tego nad kanałem
panowie boicie sie jakby to nie wiem co bylo poprostu zakrec butle upewnij sie ze zawor trzyma i dalej dzialaj pod maska od filtra gazu sposc resztki gazu w powietrze i wykrecaj smialo butle . Jakie akumulatory i inne gadzety hehe to nie jajko nie zbije sie tylko trzeba wiedziec jak sie z tym obchodzic pozniej to skrec jak bylo pusc gaz odpal auto i wez wode z plynem i psikaj na zlacza przewodow gazu i patrz czy dokreciles dobrze wiadomo beda babelki to dokrec mocniej i tyle