Rano nie ma pradu popołudniu jest 1.6 aea

Wszystko o LPG

Moderator: Moderator

Postprzez rafal1.89 » 21 cze 2012, o 13:35

Witam ponownie jak w temacie :p Golfik sobie robi jaja zemnie rano jak wstaje nie ma prądu wo gule :/ nie mogę go otworzyć bo coś centralny jest walnięty kiedy zostawię cypelek w połowie i wracam po południu nagle na zegarach jest licznik km godzina dodam ze o 3:00 włączają mi się jak sprawdzałem bo raz 3:00 i wczoraj 3:00. Nie mam pojęcia co sprawdzać masakra.
Może to być centralka od zamka ??
Podpowiedzcie coś sprawdzałem kable trzymają się wszystkie nawet nie wiem jak szukać tego bo jak napięcie teraz jest to mam wszędzie jak nie ma prądu nie mogę się dostać do samochodu. Normalnie cyrk na kółkach :p
rafal1.89
Czytacz

Postprzez Kadzik » 21 cze 2012, o 15:30

Jak nie ma prądu, to w tym czasie spróbuj podmienić aku. Przynajmniej wykluczysz jedną opcję. :P
Kadzik
Czytacz

Postprzez pietrasiak2 » 21 cze 2012, o 15:44

Pytanie ? Jak zamykasz auto to centralny domknie drzwi i czy nie pracuje pompka na " zamkniętym" bo może wyładowywuje aku , a ten po jakimś czasie się wzbudza . Drugie alarm masz? Trzecie cypelek ma dwie pozycje on/off może nie widzi pozycji zamknięcia drzwi i tu diabeł nocuje
pietrasiak2
Members

Postprzez rafal1.89 » 21 cze 2012, o 17:06

Akuś chyba nie bo jak się wzbudzi to chyba nie aż do takiego stopnia ze będzie kręcił jak szalony :] jak dostane prąd to normalnie odpalam samochód. I otwieram i zamykam normalnie ale jak nie ma to cypelek się podniesie do pewnego momentu i tu koniec bo nie mogę otworzyć drzwi. Jutro pojadę na test akusia ale wątpię ze to on za tym stoi :/. Czytam i czytam ale nikt nie miał takiego cyrku jak ja wiec z wasza pomocą muszę coś wykminic. Ewentualnie skocze rachunek za prąd zapłacę hehehe :p :p ;) dodam ze alarmu nie mam a akus nie pada do zera tylko nie ma pradu w calym samochodzie a potem jest i tak ciagle rano nie ma popołudniu jest

[ Dodano: 2012-06-21, 22:18 ]
Pomocy :/ normalnie szlag mnie trafia pojechałem do sklepu i wróciłem bez auta bo znikną znowu prąd :/ masakra jutro wymienię ako i w tym tygodniu centralny zamek cały bo normalnie mnie to juz ********* piszcie co jeszcze bo nie mogę jak to sie powtórzy to wyjdę z siebie normalnie :(

[ Dodano: 2012-06-24, 22:25 ]
Temat zalatwiony zjarany bezpiecznik w samochodzie od zegarow i centralnego wymiana zalatwila sprawe :] temat do zamkniecia
Pozdrawiam i dzieki za pomoc zapraszam do gazu bo nie rozwiazalem jeszcze tego :)
rafal1.89
Czytacz

- - -

Powrót do Silniki benzynowe (LPG)