Witam forumowiczów.
Z gory chcialbym przeprosic za bledy w ortografii lub braku interpunkcji.
Jestem szczesliwym posiadaczem golfa 3 1.8 90 km rok 93 benzyna+gaz lecz niestety jak wiadomo auto nie jest nowe i sa z nim problemy
a mianowicie moj problem polega na tym ze zimny kopci na bialo-niebiesko przez okolo 10 sek. i tu prosze sie nie denerwować i nie odwoływać mnie do innych tematow bo oczywiscie czytalem o tym.Oczywiscie ubywa plynu chlodzacego i sa to ilosci rzedu pol litra na 1.5 tys. kilometrow rowniez ubywa oleju lecz nie jestem w stanie okreslic jaka to ilosc gdyz tu juz mam wyciek a mianowicie kapie na laczeniu ze skrzynia a wiec pewnie simering,uszczelniacz na wale czy cos.Pewnie czeka mnie remont i tu jest moje pytanie ile by mnie kosztowala wymiana uszczelki pod glowica i jej planowanie,wymiana pierscieni,uszczelniaczy na zaworach,uszczelniaczy na wale korbowym,wymiana oleju w silniku i skrzyni.wymiana plynu chlodzacego.Pisze do was do fachowcow bo chcialbym sie zorientowac jaki jest koszt samych czesci i ile taka wymiana by mnie kosztowala.Dziekuje wszystkim za odpowiedzi i zainteresowanie.Pozdrawiam