Moderator: Moderator
kolego na benzynce własnie te problemy, na gazie chodzi ok choć myśle że spadek mocy tez jest cit odczówalnypiotrus23 napisał(a):a jak jezdzi na benzynie zamula czy cos filtr paliwa moze byc,pompka paliwa
oto mi chodzi czy spadek mozy miedze gazem a benzyna jest duzy?bo na benzynie ogólnie powinno byc lepiej niz na gazie,sprawdz to co muwiłemkrzychu161 napisał(a):kolego na benzynce własnie te problemy, na gazie chodzi ok choć myśle że spadek mocy tez jest cit odczówalnypiotrus23 napisał(a):a jak jezdzi na benzynie zamula czy cos filtr paliwa moze byc,pompka paliwa
Wymieniłem filtr paliwa i silniczek krokowy, sprawdzałem pompe paliwa, założyłem inny wtrysk i nic, wreszcie wpadłem na pomysł by posprawdzać wtyki do wtrysku i silniczka krokowego czy jakis kabelek sie nie urwałm trafiłem był urwany na kostce do wtrysku, dzięki za rady pozdrawiamnoname_conek napisał(a):http://www.golf3.pl/topics28/mk3-faqfalujace-obroty-gasniecie-auta-na-wolnych-obr-itp-vt10880.htm#82399
Powrót do Silniki benzynowe (LPG)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość