ogolnie potrzebuje same graty z tego silnika jak krocce wody itp ewentualnie jakbys mial dobra przepustnice w dobrej cenie to bym wzial jezeli zmieniasz rowniez silnik dla osiagow odradzam 1.8 pali sporo a frajda z jazdy ? w sumie w ogole jej nie ma xD jezeli chodzi o AEE to mam bardzo dobra opinnie o tym silniku. Naprawde dynamika tej jednoski jak na jej parametry jest bardzo zadowalajaca bo taki 1.8 AAM nie ma czego szukac z tym silnikiem na kresce przynajmniej moj 1.6 tak jezdzil poki sprzeglo sie nie skonczylo ma nalatane 220 tysi jest w totalnej serii bez ingerencji jakiejkolwiek w silnik kiedykolwiek a zapewniam was ze nie oszczedzam go. procz podyszek pod silnikiem sprzegla nic mi jeszcze w nim nie wysiadlo. Zbadaj porzadnie ten silnik za nim sie go pozbedziesz pozdrawiam
zależy jakie 1.8 Imper, zależy jakie ja mam 1.8 PF w swojej II i spokojnie mogę się łapać z 2E
a u mnie seria no może przelot dołożyłem i to wsjo Wiadomo jak jest 1.8 90km to nie polatasz ale jak masz 1.8 i masz 1xx to już można się pobawić
Lampo, no tak wlasnie w tym rzecz ze Ty masz 107km na serii i do tego lzejsza bude wiec tutaj dyskusja w ogole jest bezsensowna bo praw fizyki nie oszukasz. mowa oczywiscie o gamie silnikow z golfa III czyli ABS AAM ADZ... w sumie nie glupim pomyslem byloby zapakowanie PFa do budy mk3 tylko teraz szukaj takiego ktory jeszcze pojedzi jakis czas:) pozdrawiam
Imper, znaleźć PF'a w dobrym stanie nie jest łatwo sam sie o tym przekonałem
Ale pomysł jest dobry
tak samo jak jeden z naszych forumowiczów wsadził KR'a do MK III
Ale ta kwestie zostawmy założycielowi tematu musi sie zdecydować co chce mieć pod maską
Polecić można 2E albo coś od Mk II PF, PB te szczycą sie małą awaryjnością
Ostatnio edytowano 11 sty 2010, o 21:00 przez Lampo, łącznie edytowano 1 raz
nie ma znakow zapytania wcale wszytskie tajniki i tajemnice sa rozwiazane dawno juz przez ludzi ktorzy to zrobili wystarczy chciec miec troche rozumu w glowie i poszukac ja bym sie nie bawil w wsadzanie g60 z tego w zgledu ze znlezc g60 w stanie godnym zainteresowania to juz chyba graniczy z cudem wrecz jezeli sie znajdzie "Szaleniec" chetnie pomoge 16v jest latwiejszym rozwiazaniem