Witam was wszystkich. Mam bardzo duzy problem ze swoim golfem, mianowicie od początku. Rok temu padła mi pompa paliwa (stara się zatarła). Została wymieniona na nową i od tamtego momentu silnik odpalał na benzynie, normalnie wkręcał się na obroty, lecz przy próbie jazdy zaraz zdychał. Nie tak dawno, wogóle przestał nawet odpalać na benzynie.
Pompa nowa, dobrze dmucha bo sprawdzałem u kilku mechaników, wymieniona
listwa wtryskowa, ponieważ był charakterystyczny smród przy odpalaniu, próbie jazdy na benzynie,
kable, świece, kopułka z palcem nowe. Sprawdzone wężyki paliwowe, nieszczelności, ponieważ było też podejrzenie lewego powietrza. Uwage przykuł przepływomierz, elektronik obadał i okazało się, że była padnięta. Udało się dostać sprawną używke ( również sprawdzana), niestety nic to nie pomogło, a co więcej teraz zaczął głupieć jeszcze bardziej jak się rozgrzeje. Obroty skaczą niemiłosiernie i zaraz zdycha. Nie wiem juz o co w tym chodzi. HELP
Jestem juz 2 miesiąc bez auta bo ciągle stoi u mechanika, a sprawa dalej jest niewyjaśniona. Silnik 2.0 8v 2e. Liczę na waszą pomoc. Wysyłam flaszke jak ktoś mi to dobrze zdiagnozuje, Pozdrawiam