witam wiec mam problem w moim golfie 1.8 75km wiec tak jadę autem daje 1.2.3 no i tu się zaczynają problemy daje gaz a auto wcale nie chce przyspieszać góra do 100 i potem jak dam 4 to ryczą obroty a auto nie chce już jechać co może być problemem kont zapłonu już 2 razy wymieniany mogą to być kable zapłonowe proszę o pomoc
Ostatnio edytowano 30 sie 2009, o 21:28 przez glajdak, łącznie edytowano 1 raz
nie dusi się i katalizatora nie mam
ma przyspieszenie na 1.2.3 daje 4 i jak obroty są już na 3 tyś to ryczy jak by miały 5 tyś i zero przyspieszenia max to jest 100 km/h nie wiem co to może być kable zapłonowe fajka albo palec może to być przyczyną bo już nie mam pojęcia miał ktoś kiedyś taki problem
[ Dodano: 2009-08-30, 22:55 ] aha przy zapalaniu obroty są dobre i silnik dobrze chodzi
jak go krecisz na obrotach to dobrze wchodza do konca jak tak to daj sobie spokoj z kablami. sprobuj wymienic filtr paliwa albo odepnij lambde jesli ja masz.
filtr mam nowy 2 miechy sonda ani miecha nie ma
przyspieszenie idzie do 3 tyś a potem znika obroty idą a auto się już nie rozpędza max to jest 100 km/h
[ Dodano: 2009-08-31, 00:18 ] a może to być komp padnięty
on się nie dusi tylko jak daje gaz to obroty idą a auto nie przyspiesza taki głos ma jak by nie miał biegu idę do garażu i po kopię może znajdę przyczynę