[ Dodano: 2013-02-07, 00:07 ]
Tak już sobie myslę ,że może kupię jakiś najtańszy miernik i może sam to jakoś sprawdzę...
Moderator: Moderator
pewnie ! to jakies ~12l na 100puma napisał(a): Zatankowałem około 5 litrów paliwa a on zrobił góra 40 km. Więc to za dużo prawda?
Kaktus2907 napisał(a):pietrasiak2, czyli teraz co? odma do czyszczenia (wlasnie studiuje forum ) i wymiana uszczelniacza ? hmm a jak z wymiana uszczelniacza ? wiadomo ze lepsze zrobic samemu, ale w razie W to jakie okolo sa koszta u mechanika ?
puma napisał(a):Kaktus2907 mam dokładnie w tym samym miejscu co ty. Wymieniałem uszczelkę pod pokrywą i uszczelniacz. Nic to nie dało...Przestało cieknąć tylko przez chwilę a poźniej to samo..Pod koniec tygodnia mechanik będzie dalej kombinował!
[ Dodano: 2013-02-10, 21:28 ]
pietrasiak ma rację co do ceny., Mnie kosztowało trochę więcej bo olej i wszystkie filtry jeszcze wymieniałem...
[ Dodano: 2013-02-10, 21:36 ]
Kaktus2907 u mnie z początku też tak słabo kapało a później (koło 2 lat) to już waliło ostro tym olejem także zrób to póki wyciek jeszcze nie jest groźny. Wiem co mówię ,bo gdybym ja tego tak nie zbagatelizował 2 lata temu to dzisiaj by mnie tyle to nie kosztowało kasy,nerwów i ciągłego zastanawiania się skąd to jeszcze może cieknąć...Widocznie na słabego mechanika trafiłemale reklamacja mi się należy to niech gościu teraz kombinuje bo ja to w ch....mam
![]()
[ Dodano: 2013-02-10, 21:40 ]
Panowie pasek rozrządu wymieniałem przy przebiegu 160tyś km teraz mam ponad 190tyś. Pora już wymieniać,bo wydaję mi się ,że chyba jeszcze nie ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 44 gości