Teraz kolego jest zima wiec bedzie palil ci zawsze wiecej, a co to tego gazu ja bym to tego silniczka nie pchal gazu za slaby .
Ja mam 1,6 w gazie i pali mi 9,5 ale gazu hii tak dla pocieszenia
Moderator: Moderator
grecki napisał(a):Witam.Mam silnik 1.4 60 kucyczków,dzis zrobiłem 1 pomiar spalania i wyszło mi 9.5/100 benzyny(auto od 2 tygodni mam w kraju).Chyba nie ma rewleki.Pytanie głównie do posiadaczy 1.4 :ile Wam palą golfy,zastanawiam się nad gazem,bo mysłałwm ,ze będą to w miare oszczedne silniki
amibocik napisał(a):Mam Maly Problemik Mam golfa 3 1.8 GT pali mi sporo a pozatym dzieja sie dziwne rzeczy. Gdy chodzi na postoju pochodzi troszke i spadaja mu obroty zaczyna gasnac a wrecz takjakby sie dusic przy tym zaczyna kompic po przegazowaniu problem znika.Pojawia sie po jakies chwil ale nie zawsze sie tak dzieje. Wymienilem filtr powietrza i bez rezultatu, mam zamiar wymienic jeszcze filter paliwa ale znajomi muwia mi ze mi nic to nie pomoze co robic ??
amibocik napisał(a):wlasnie jak schodzi z obrotów zauwazylem ze tak jak by mi stzrtelal w tlumnik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości