Moderator: Moderator
pietia77 napisał(a)::cry: Witam wszystkich formolowiczow.Mam taki problem i juz jestem zalamany bo to juz trzeci mechanik.Autko chodzi ok ale jest problem z obrotami zaczol mi gasnac w miescie na skrzyzowaniach np.przy dojezdzie do swiatel lub kiedy redukowalem np. trojki na dwojke.Niedawno zalozylem gaz facet powiedziasz ze jezeli na paliwie bedzie gasl to na lpg z podwojona sila i tak sie stalo dalem ostatnio mechanikowi zeby przeczyscil mi przepustnice juz nie gasnie ale bardzo pwoli opada wskazowka obrotomierza i zatrzymuje sie na 1200 obrotow i po piecu sekundach wraca na swoje 950,podczas jazdy jak wrzuce z czworki na luz to wskazowka obrotomierza opada jak by byla w oleju zalana to przecierz nie mozliwe zeby tak powoli opadala pozatym jak mam na biegu i zdejeme noge z gazu to powinna jakos tam opadac powoli i auto powinno sie dusic po jakim czasie opada ale wydaje mi sie ze za powoli bardzo prosze was o podpowiedz bo ja sie na tym nie znam a juz wydalem pieniadze na 3 mechanikow i kazdy tylko kase zbiera i nic nie robi. moze ktos zna jakiegos dobrego mechanika ktory powie co jest przyczyna w woj. lodzkim.dziekuje z gory za wszystkie posty jezeli czegos nie mozna zrozumiec to jeszcze napisze chetnie byle bym tylko udalao sie to naprawic DZIEKUJE POZDRAWIAM. VW 3 KOMBI 1.4 ROK 97
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości