falujace obroty golf mk3

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

falujace obroty golf mk3

Postprzez kosior86 » 16 lip 2008, o 22:15

Witam wszystkich
Jestem nowym urzytkownbikiem tego forum, mam taki problem, otoz posiadam golfa mk3 1.8 66kw z 92r i ostanio zauwazylem ze przy kilkakrotnym wciskaniu pedalu hamulca na postoju obroty strasznie faluja, co moze byc tego przyczyna bo szczereze m,mowiac pierwszy raz sie spotkalem, z takimi objawami.
kosior86
Berbeć

falujace obroty golf mk3

Postprzez mietek » 18 lip 2008, o 21:00

moja rada wloz inny akumulator bo ten niedaje ci pradu zapewnie tyle co powinien wciskasz hamulec wlanczaja sie swiatla stop i alternator niedaje rady z pradem dlatego ci sie podnosza automatycznie obroty abys mial swiatla puszczasz hamulec swiatla nieswieca obroty spadaja na normalne tak to rozumie jak nie aku to alternator pada powoli kiedys mialem takie cos ze wlanczalem muzyke jak jechalem i gralo ladnie a na postoju dawalem tyle samo glosu i radio sie wylanczalo ale to niewarzne . moja porada wloz inny aku sprawdz potem jak niezadziala sprawdz wtyczki od tylnych swiatel mozesz miec zwarcie tam i dlatego jak te 2 metody niepomoga to jedz i kup sobie prosty przyzad do miezenia pradu i zobaczysz czy masz 12 czy mniej wsumie to z tego pamientam tam niema pelne 12 ale prawie :-|
mietek
Badacz tematu

- - -

Powrót do Silniki benzynowe