gaśnie jak sie nagrzeje na słoncu.całkiem juz klapnal mk3

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Postprzez stachu12343 » 5 lip 2010, o 19:07

witaM ja dale proboje odkryc co jest w moim mk3 i nie moge dojsc do tego problemu. dzisiaj przejechałem sie ze 20 km i wrocilem do domu zostawiłem go na słońcu i sie nagrzał i teraz mam problem z odpaleniem go.Sprawdzałem przekaznik od pompy nr 167 i jest dobry bo wkładałem inny i tez nie daŁO sie odpalic. Odpalił dopiero jak rozebralem przekaznik i wczepiłem bez obudowy i zwarłem go to zapalil.wogole jak przekrece kluczyk to nie słychac pompy a jak zewre przekaznik to słychac..puszcze styki przekaznika to gasnie a czasem załapie to chodzi.Kostka stacyjki jest chyba dobra bo zapalałem go na krotko odlaczylem kostke i mostkowałem i te same objawy jak zalaczylem zaplon nie slychac pompki!!!!!!!JAK ZEWRE STYKI PRZEKAZNIKA POMPY TO ZAPALI!! NIE WIEM CO JUZ JEST BRAK MI POMYSŁOW. BYLEM U PARU MECHANIKOW TO ROZKŁADAJA RĘCE.POMOCY BO JUZ NIE WIEM CO ROBIC :( ANI TEGO ZŁOMA SPRZEDAC BO KTO PRZYPROWADZI ANI TAKIM JEZDZIC BO GASNIE. POMOCY POMOCY KOLEDZY PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!
moj mk3 1.6B 75KM ABU ,bez LPG , rok '94
moje gg 5633082 jestem na niewidoku czesto jak cos to pisz
stachu12343
Czytacz

Postprzez sitek699 » 6 lip 2010, o 16:51

siemka nie wiem jak ci pomoc ale ja mam inaczej tzn jak sie nagrzeje strzela mi w tlumik i szarpie zaczelo sie od tego iz odpalilem rano i tak sobie chodzil i nagle spad z obrotow zaczol telepac silnikiem i tak jezdze z rozje....chanym nikt nie potrafi i mi pomoc :(
Wódka 25zł; Kieliszki 5zł ;spojrzenie matki gdy wracasz do domu nad ranem--bezcenne
moj-golf/bordowy-metalic-by-sitos-banditos-t23878.html
sitek699
Members

- - -

Powrót do Silniki benzynowe