mam denerwujący problem z golfem:(bardzo często gasnie na postoju np na swiatłach jesli nie dodaje gazu obroty spadają i gaśnie podczas redukcji biegów, ma ktoś jakiś pomysł co moze być nie tak?
już trochę informacji na forum o tym było to może być silniczek krokowy,aparat zapłonowy,palec,kable,świece itp. sam to obecnie przerabiam i jeszcze nie doszedłem co i jak
od 3 dni,podobno zaczął fiksować po "oględzinach" krokowego... ja raczej na to będę stawiał i niebawem kupie nowy. Jeżeli to nie pomoże to zakupie palec ...
przeczytałem ale to oznacza ze nie jest to jakies mega poważne tak? i koszt pewnie nie przekroczy 200-300zł czy jest coś z tych rzeczy które moge zrobić sam? opisze mi ktoś jak i co?
tu masz fokę z opisem co trzeba wymienić jak masz problemy z zapłonem ale najpierw proponuje pozycje: 2,3,6. Jak nie pomoże to będziemy działać dalej.
[ Dodano: 2008-09-26, 23:18 ] ale nie zaszkodziło by mu też jak byś go podepioł pod komputer choćbi tylko po to aby wykluczyć błędy lub inne usterki jakie pokaże VAG przy diagnostyce...
marcinkoz2910 napisał(a):[ Dodano: 2008-09-26, 23:18 ] ale nie zaszkodziło by mu też jak byś go podepioł pod komputer choćbi tylko po to aby wykluczyć błędy lub inne usterki jakie pokaże VAG przy diagnostyce...