tzn jakie buczenie?? bo jesli chodzi ci o buczenie jak przekrecasz kluczyk to tak ma byc bo wtedy pompa sie zalacza i zaczyna tłoczyc paliwo... ale to tez moze byc przyczyna tylko wtedy nie rozladowywalo by ci akumulatora no chyba ze pompa jakies zwarcie robi. Moze byc to pompa bo mogla sie przytrzec i podaje paliwo o mniejszym cisnieniu i wtedy tez moga byc problemy z jazda, raz pojedzie a raz nie. hmn a odkrec sobie weze kolo wtrysku od podawania paliwa,podstaw sobie jakis pojemniczek na odkreconym wezu i przekrec stacyjke...powinno poleciec paliwo,a jesli nie leci to masz pompe walnieta. no albo tez moze leciec paliwo ale w mniejszym cisnieniu i tez bedzie kicha i trzeba wymienic. ja tak wlasnie mialem.jeszcze chodzila ale raz palil samochod a raz go odcinalo. pozdro
[ Dodano: 2009-12-08, 23:52 ]jesli bys podejrzewal bardzo ta pompe to pozycz od kogos i po prostu na chwile przeloz i zobacz czy pali i chodzi
[ Dodano: 2009-12-09, 00:03 ]a jescze bardzo wazne przypomnialem sobie cos. czy moze grzebales cos przy wiązce przewodów elektrycznych na silniku?? taka wiązka kabli gdzie na środku jest taka kostka okragła ktorą sie tak jakby skreca i rozkreca na dwie połówki... ja kiedys miałem nie do końca skrecona, dopiętą tą koskte i wlasnie tez mialem podobne jajca
raz mi gasl i nie chcial odpalic a raz odpalał. sprawdz jeszcze to