gasnie w czasie jazdy

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Postprzez mk3 » 3 maja 2008, o 17:42

HEJ!
Mam pytanie,czy w ABU jest przekaznik 30 i gdzie sie znajduje,moze on jest problemem zwiazanym z gasnieciem? :roll:
mk3
Berbeć

Postprzez Bulaj4j » 5 maja 2008, o 20:51

:cry: koledzy pomóżcie mam golfa 3 i zaczęły sie komplikacje między innymi takie
- zaczoł mi gasnąc podczas jazdy wymienilem cewke i nie pomogło odpielem radio i jakos jezdze czy to wina radia?
- gdy jade dluzej na stalym biegu nie zwiekszajac predkosci i zwolnie chcac przyspieszyc zaczyna nim szarpac
- na wolnych obrotach gdy jest zimny chodzi czysciutko gdy sie nagrzeje zaczynaja obroty skakac nie duzo ale potrafia spasc na do 200 obr/min i wracaja po chwili do normy
Jesli ktos moze mi pomoc to prosze piszcie pozdrawiam i zgory dzieki
Bulaj4j
Berbeć

Postprzez DjToMiX » 7 maja 2008, o 23:40

witam mam taki sam problem a autem... ze gasnie w czasie jazdy...
wlasnie tez myslalem ze to czujnik halla ale teraz jestem bardziej za przekaznikiem bo juz go kiedys mialem wymienianego tylko ze w tedy nie chcial w ogole odpalic... wymiana czujnika halla kreci sie w granicach 400zl a za kostke przekaznika to juz groszowe sprawy wiec lepiej wymienic pierw zaczac od tanszych rzeczy... ja tak z reszta zamierzam zrobic :-|
DjToMiX
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Silniki benzynowe