w polsce jest kilka warsztatow ktore to montuja. wpisz na google cng i znajdziesz adresi no i nic innego jak wybrac sie w podroz do warsztatu. a co ci sie wogole z nim dzieje
Nie nic się nie dzieje. Ale chciałem coś więcej wiedzieć na ten temat. Czytałem w necie ale ogólnie żeby ktoś zerknął czy nie trzeba coś wymienić. No narzie chodzi bez zarzutu ale lepiej dmuchać na zimne.
nie widzialem jeszcze golfa na cng. zrob zdjecia gdzie masz butle jak to wyglada wogole. i gdzie to tankujesz bo malo stacji jest. pozdro daj jakies fotki. tez by mnie interesowalo zalozenie cng.
słyszałem że jest to bzrdzo drogie ale jęździ się "za darmo" wiem że kirma montująca takie gazy jest w mielcu
w radomiu jest tylko jedna stacja tankowania takiego gazu i jest to na mzdik bo sporo autobusów jeździ na takim gazie w radomiu
pozdrawiam
Powiem wam że jeździ się prawie za darmo. Na pełnej butli 23m3 zrobiłem 380 km na trasie za 42 zł. Butla stalowa no i wada duża. Mam kombi tak bardzo mi nie przeszkadza. W nowych autach montują w podłodze podobno. Stacje powstają juz jak LPG kiedyś. No jest mały problem ale radze sobie mieszkam blisko Radomia a tam jedyna stacja cała dobe czynna.