Witam od razu przepraszam, ale jestem tutaj nowy i czytałem u was już niektóre przyczyny, ale nic mi to nie pomogło.
Posiadam Golfa 1.6 97r benzynka problem tkwi w tym że golf od momentu kupna szarpał i to dość mocno no, ale nic z tym nie robiłem bo niby źle zapłon ustawiony no mówie okej kiedyś podjadę do mechanika to mi pod lampą ustawi no ale cóż golf stanął stracił iskrę zabrałem go do mechanika i padł czujnik halla został wymieniony cały zestaw w nim oraz cewka wymieniona bezpieczniki świece kable a golf nadal szarpie nie tak mocno jak kiedyś, ale czuć jak się jedzie takie szarpanie małe, które drażni strasznie niby zapłon ustawiony itp a nadal szarpie dodam też że po odebraniu go golf jedzie max te 120 i mogę mieć pedał do końca i on tak jedzie jak jechał po czasie wzrasta prędkość oraz to że przy 100 km/h szarpie dość mocno takie żabki robi więc jadę tak z 90 nie wiem co może być przyczyną jak wszystko wymienione i niby oki zastanawiam się czy dobrze zapłon ustawiony no i gdzieś czytałem że może filtr paliwa bo tak jakby dostawał za dużą dawkę. Sorki ze to tak rozpisałem no, ale sam nie wiem jak to ująć wie ktoś może coś jak z tym sobie poradzić.
Pozdrawiam.