Moderator: Moderator
marcin77 napisał(a):witam ja mam identyczny problem i jekna razie nikt nie potrafi mi pomoc podlaczany byl komputer wymieniona pompa paliwa(240 zl) wszystkie filtry odma wychodzaca z pokrywy zaworow wlalem juz plyn do czyszczenia wtryskow i nic rece mi juz opadaja
Drpiorko napisał(a):Koroner, To czemu nie dasz to mechanikowi i 20 zł za wymianę
Drpiorko napisał(a):Koroner, To czemu nie dasz to mechanikowi i 20 zł za wymianę
.lukas.1 napisał(a):witam, to nie jest niestety czujnik halla - szwankowały by obroty i miał by poroblem z zapaleniem. wczoraj jeszcze odłączyłem odcięcie od alarmu i sprawdziłem przekaźnik od pompy paliwa - samochód działa bez zmian - a w zasadzie nie działa - jeśli ma ktoś jakieś sugestie to proszę o pomoc i zgóry dzięki!
marcin77 napisał(a):witam ja mam identyczny problem i jekna razie nikt nie potrafi mi pomoc podlaczany byl komputer wymieniona pompa paliwa(240 zl) wszystkie filtry odma wychodzaca z pokrywy zaworow wlalem juz plyn do czyszczenia wtryskow i nic rece mi juz opadaja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości