Witam posiadam golfa3 1994r 1.4 problem polega na tym gdy jest zimny silnik odpala bez problemu wszystko jest ok problem pojawia się gdy silnik się na grzeje a ja zgaszę samochód a za chwile chcę jechać odpali bez problemu lecz dusi się i gaśnie a jak przy gazuje to tak jak by tracił moc. w czym polega problem?
być może czujnik halla albo cewka. często jak są uszkodzone to po nagrzaniu zaczynają szwankować
standardowo czujnik temp cieczy do sprawdzenia ale tutaj raczej nie jego wina, chyba że silnik cały czas jedzie na bogatej mieszance
Sarkazm - ponieważ strzelanie do idiotów jest wciąż nielegalne.
witam mam pytanie jak odpalam swojego golfa3 to nie chce mi zalapac na benzynie co moze byc przyczyna dodam ze jak przytrzymam noge na gazie to zalapie a sam nie chce
Dodano: 2012-11-05, 11:19 witam mam pytanie jak odpalam swojego golfa3 1.8 1993 to nie chce mi zalapac na benzynie co moze byc przyczyna dodam ze jak przytrzymam noge na gazie to zalapie a sam nie chce
mam taki problem ze jak odpale to chodzi normalnie a gdy juz jest troche cieply i chce nim ruszyc to tak jakby ruszal z 3 biegu a gdy daje mu gazu to sie dusi a jak sie wkreci na 3tys to juz normalnie a jak opadna to znowu to samo wymienione swiece kopulka i kable czy to moze byc wina silniczka krokowego ? PROSZE O POMOC
[ Dodano: 2012-11-07, 15:22 ] czy ktos pomoze z tym problemem ?