panowie ja nie wiem jak wy to robicie ze macie po 7 litrow w miescie chyba naprawde tam u was nie ma korkow itp. normalnie golf III 1.6 ma w miescie spalanie 9,5 litra wiec nie chce mi sie wierzywc w takie farmazony ze ktos ma 7
no sorry
virus_wrona, skoro ten samochod na trasie pali 6 wiec miedzy trasa a miastem jest 1l??? jak dla mnie to cos dziwnego aha co do tej sondy to nie musi sie ona znajdowac na kolektorze robili tez chyba przed katlaizatorem albo za nie opamietam dokladnie ale nie weim czy w MK3... mowlgbym sie zgodzic z tym spalaniem jesli byscie mowili o TDI ale zadna benzyna od 1.6 w gore nie pali 7 litrow w miescie nawet w katalogu jest wiecej gdzie zazwyczaj zanizaja... nie weim moze macie silniki hybrydowe w tych golfach kurde jak tak dalje pojdzie to kupie sobie vr6 bo wedlug waszego rozumowania to wiecej jak z 10 po miesice nie wezmie
Tiiger, co dot tej sondy to mozesz miec przestawiona ale jesli deptasz mu na miescie do 100km/h to nie dziw sie ze 11 lyka bo to nic dziwnego tym bradziej zima
jest