Dzięki za informacje. Okazało się, że istniejący był biały i taki tez nabylem i mi zalozyl gosc.
Przy rozruchu lampka nadal mrugnie , wiec obawiam sie ze nic to nie dalo.
Alarmu poki co nie bylo, ale tez mniej dzisiaj jezdzilem. jutro musze zrobic trase ok 300km i zobaczymy czy dojade
PS aha bo wszystko zaczelo sie od tego watku, tylko tam mi nikt nie odpowiedzial:
[ Dodano: 2013-03-27, 14:31 ]
Niestety od wczoraj znow zdarzaja mi te sie alarmy, Zazwyczaj tak na 3ce ok 50km/h (cos kolo 2500obr mi sie wydaje, nie mam obrotomierza) i po chwili ustaja.
chcialem zamowic ten czujnik ale pod to oznaczenie silnika koles pytal czy to bedzie niebieski bialy czy szary - ktos moze wie co powinno byc do aam?
przy okazji to czujnik poziomu oleju tez jest?
jesli nie czujnik to chyba pompa? a jesli panewki by puszczaly czy cos podobnego to chyba bylo by slychac/czuc po pracy silnika? (a wydaje sie ok)
*Poscalałem twoje posty... Następnym razem wybierz jeden temat i to w nim opisz swój problem i nie zaśmiecaj przy tym innych wątków.