arek rybczyński napisał(a): A niby dlaczego 1.4 nie mają wspomagania kieriwnicy?
ja mam:)
Moderator: Moderator
Wolfi napisał(a):Szanowni koledzy i kolezanki właściciele pięknych golfów 3 , proszę was o pomoc , chcę kupić golfa 3 tylko intersuje mnie model z najoszczędniejszym silnikiem , diesel i turbo diesel nie interesuje mnie bo jest za drogi , a jachce samochód do 6000 zł . Uprzejmie prosze was o pomoc , interesuje mnie też to co się psuje w poszczegulnuch modelach , na co zwrócić uwage przy zakupie . Z góry dziękuje , na zakup auta mam jeszcze miesiąc .
arek rybczyński napisał(a):Zgodzę się z adek18, 1.8 w testach fabrycznych spalał w trasie przy predkości 90km/h 5,6 litra na 100km. a 1.4 8litrów przy takiej samej prędkości. A niby dlaczego 1.4 nie mają wspomagania kieriwnicy? Bo jak by mniały to spalanie wyniosło by 12 litrpw. TAKA JEST PRAWDA!!!!
[ Dodano: 2007-11-16, 08:45 ]Aro napisał(a):ja za 93' dalem 6300 pelna elektryka i dosc maly przebieg]
MAŁY PRZEBIEG TO CHYBA MASZ NA MYŚLI 100 TYŚ.Z KŚIĄZKA SERWISOWĄ. CZY PRZEKRĘCANY LICZNIK???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości