Cysiu_NS napisał(a):jak jezdzisz duzo
no tak, ale ile to jest dużo Rocznie robię około 15 000 a dziennie około 50km z czego 80% to trasa a 20% miasto (w przeliczeniu rocznym podobny stosunek).
Moderator: Moderator
ostatnio wyjatkowo sie zdarzylo ze wymienilem po 20k
w instrukcji fabrycznej jest informacja odnosnie wymiany w silnikach benzynowych, ze jesli nie minal jeszcze rok od poprzedniej wymiany, ale skoczylo juz 15k, to mozna poczekac z wymiana az minie rok mimo ze przebieg przekroczyl juz 15k, jest to oficjalna notka, sprawiajaca ze nie tracilo sie gwarancji
Adamiii napisał(a):ja ostatnio zaplacilem 200 za jedna wymiane oleju, wymiana oleju to nie tylko olej ale tez filtra oleju i powietrza, a po 20 k przyszla tez pora na filtr kabinowy
Adamiii napisał(a):oczywiscie, jezdze samochodem 5 rok wiec czemu mam placic tyle co 18letni gowniarz, trzeba sobie radzic i omijac prawo jak sie da, masz jakis problem do tego?
Cysiu_NS napisał(a):lat mam 23 i pracuje jako mechanik zreszta niewazne chcialem dac dobra rade niektorym ale jak widac nieda sie przekonac trudno zmuszal nie bede koniec tematu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości