witam wszystkich ... mam takie pytanie gdyż zakupiłem golfa z silnikiem 75km wszystko sie zgadza silnik też jest ten co kumpel ma w swoim ... Tylko że mój nie ma tych 75 km gdyż jak sie łapie z samochdami ok 120kucy ide z nimi równo ... wagowo też sa no i czuc że napewno to nie jest te 75kucy ... w silniku nic nie widac zeby było robione może ktos sie orintuje może wychodziła jakas wersja inna silnikowa??
z tego co mi wiadomo to są też w trójkach silniki 1,8 90 KM więc może masz taki a wyglądem się może nie różni od tego 75KM-tego nie wiem, nie widziałem
sprawdzałem już wszystko kod silnika jest od 75 ... wczoraj miałem przyjemność załpac sie z golfem 3 2.0 on miał ok 110kucy ... Ku mojemu żdziwieniu nie miał szans ... sprawdziłem po tym sobie jakie ma przyśpieszenie do setki wyszło 9.3sekundy sprawdzałem kilka razy... nie mam zbytnio czasu ale musze dowiedzic hamownie
czuje jakąś modyfikację potężną ja jechałem 2.0 Golfem 3 to myślałem , że to rakieta a jeśli piszesz , że do Twojego nie ma szans to ja się robię blady w tym momencie ^^
jutro wstawie fotki juz wiem co jest zrobione w tym silniczku gdyz posiada wszystkie dokumenty co miał robione w niemczech ma wstawiony sportowy wałek jakiegos czipa w komputer żeby zwiekszyć moment wywalone katalizatory wstawione strumiennice i układ dolotu powietrza zmodyfikoway lecz tego już chyba nie ma bo jest seryjny ... odkreciłem tez dzis świece ngk wsadzone przewody też ... teraz już wiem czemu mechanik miał kłopoty z wymianą rozdzadu ) czy to możliwe żeby to mu dało aż taki przyrost mocy??