Moderator: Moderator
MarcinS86 napisał(a):wczoraj przyszedł monowtrysk,dzisiaj go mechanik założy,wymieni olej i zobaczę czy będzie ok
MarcinS86 napisał(a):niestety mechanik nie zdążył na dzisiaj z autem ma być na jutro,ja w styczniu wymieniłem silniczek krokowy i z obrotami było ok,przed wymianą same spadały
[ Dodano: 2012-02-16, 14:28 ]
Auto już zrobione,mechanik wymienił monowtrysk,sondę lambda,olej i filtr i jak na razie wszystko jest w porządku pozdrawiam
fgrubass napisał(a):MarcinS86 napisał(a):niestety mechanik nie zdążył na dzisiaj z autem ma być na jutro,ja w styczniu wymieniłem silniczek krokowy i z obrotami było ok,przed wymianą same spadały
[ Dodano: 2012-02-16, 14:28 ]
Auto już zrobione,mechanik wymienił monowtrysk,sondę lambda,olej i filtr i jak na razie wszystko jest w porządku pozdrawiam
no to tylko sie cieszyc ze sprawnego auta. moj golf dzis zostal u mechanika i mooooze na jutro bedzie zrobiony. maja wymienic sonde i silniczek krokowy. na pb wogole juz nie chcial jezdzic wiec sprawdza pompe paliwa (na gazie jezdzi ok tylko te wolne obroty (pb i lpg to samo) - ale to pewnie silniczek krokowy). jak zrobia auto to dam znac czy pomoglo i co. narazie pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości