Mam problem ze wskażnikiem temperatury wody, wymieniłem czujnik na nowy i nic nie pomogło bezpieczniki sprawne patzac po przewodach tez wszystko ok a jednak wskazówka ani na chwile sie nie podnieszie zero reakcji. Samochod kupilem juz z ta usterka ale pasuje to naprawic moze ktos z Was ma jakies sugestje? mowa jest o golfie3 1,4 92r.
nie zgodze sie z tym termostatem najlepiej niech zmieni cale autko.
pojdz po najprostrzej lini oporu. pojdz do elekryka i niech ci czujnik temp zepnie na krotko i zobacz czy wskazuwka sie porusza jak nie to problem tkwi w desce rozdzielczej podobna rzecz mialem ale nie powiem jak to zrobic bo elektryk tam zagladal a wzial 10zl
najpierw może niech kolega sprawdzi czy wskazówka sie rusza przez rozkręcenie deski. jak ja sie ruszy to powinna wrócic do początku skali. jesli nie to grubza sprawa
licznik wymontowalem patrzylylem na polaczenia 2 nozek na ktorych jest wmontowany wskaznik, wszystko bylo ok sciezki tez wporzadku, co do zwierania na krotko tez probowalem ale nic sie nie ruszyla!! wiec co przewody albo wskaznik do wymiany??