mam takie pytanko...czy wyczyszczona przepustnica może mieć malutką szczelinę??jak widać na zdjęciu ?
a jeszcze chciałem zapytać czy może być na lince od gazu jakikolwiek luz??bo u mnie jest taki na 1-2 cm
Moderator: Moderator
nie nie ma być luzuiracz napisał(a):a jeszcze chciałem zapytać czy może być na lince od gazu jakikolwiek luz??bo u mnie jest taki na 1-2 cm
a na podłączonych wtyczkach też taka szczelina jest bo powinna wrócić na swoje miejsce po "adaptacji"iracz napisał(a):mam takie pytanko...czy wyczyszczona przepustnica może mieć malutką szczelinę??jak widać na zdjęciu ?
masz gaz na lince czyli jak podłączysz ją to komputer ustawia ją zgodnie z zadanymi parametrami, a jak masz luz na lince gazu to nie otworzysz do końca przepustnicy teraz sprawdzałem i nie mam w moim KM3 luzu na pedale gazu a z resztą już nie jednym autem jeździłem i luzu nie było (no chyba że w Żuku ale to już historia )iracz napisał(a):marcinkoz2910, a nie wiem czy na podłączonych wtykach też ma bo jak ją zamontowałem to nie sprawdzałem...a rozumiem ze sie przestawia po adaptacji?tak?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 58 gości