Witam serdecznie wszystkich:
1. Podczas ruszania na PB samochod strasznie sie dlawi, dodaje gazu to przygasa i samochod dymi z rury, wydaje mi sie e jest go calkiem duzo, jak dodam wiecej gazu i przelaczy sie na LPG to wszystko chodzi miodzio - i nie wiem czy to moze uszczelka pod glowica czy moze silniczek krokowy - jesli chce kupic na allegro to ile pinow ? ( 92', 1.8 )
2. Nie wiedziec czemu rano ( jak jest zimno ) to zeby w ogole odjechac musze trzymac w pewnym miejscu kluczyk. Przejade tak ze 500 m - 1 km i puszcze kluczyk i jest ok, no ale to troche bez sensu jest i mam pytanie ... czy to moze byc wina akumulatora czy moze stacyjka ( obstawiam na to drugie i ile naprawa mnie bedzie kosztowac )
3. Kolejnym problemem jest gotujacy sie silnik, tzn doleje wody i jest wszystko git, po pewnym czasie poprostu jak by tej wody ubywalo ale nie widac nigdzie wyciekow ... tymczasowo mam wode z kranu ( jestem tak zabiegany ze nie mam czasu jej zlac i wlac koncentrat ) i czy zalatwi to wlasnie koncentratu ? Mozliwe ze woda poprostu paruje ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.