witam ostatnio byłem u mechanika i on powiedział mi ze mam nie szczelna odme i powietrze zasysa i dla tego obroty faluja i ciezko odpala. tu moje pytanie kieruje do was bo co ma piernik do wiatraka co nie???chyba ze sie myle? co wy o tym sądzicie?
Dokładnie jak pisze trollu. Odmę sobie zmień jeśli jest taka potrzeba, tym bardziej że teraz mamy zimę. Nie wiem jak w Twoim silniczku jest umiejscowiona ale u mnie było już tak, że zamarzła i cały olej poszedł mi na zewnątrz.
no iznalazlem ja swojej odkrecic nie moge tzn jedna sruba klucz sie w niej kreci dzis skierowalem ta rure by nie szlo na przpustnice tylko na asfalt co radzicie jak ja odkrecic
sitek przecinak i młotek innej opcji chyba nie ma, no chyba że nabić większy klucz np torx czy gwiazdkę ale z dobrej firmy co by się sama nie powyginała
a to zalezy w ktorym miejscu ci sie obrobiła bo tam jest 3 sruby . 2 sa na widoku a trzecia jest w trudnodostepnym miekscu. to tak te dwie sróby mozesz poczęstować brzeszczotem. a trzecia nabic jakis wiekszy torx.