przez k-m-r1 » 5 paź 2013, o 10:54
Nati712 napisał(a):Bosh to solidna niemiecka firma ja wymienialam pasek po ogromnym przebiegu ponad norme
Wienc mylisz sie tak jak Philis czy Braun
Niepracowalas dla tych firm lub nie produkowałaś elementów do opakowania gdzie jest znaczek tej firmy
w dzisiejszych czasach nie ma praktycznie różnicy a płacimy za marke lub znaczek i ja to wiem z doświadczenia i pracy obecnej i poprzedniej
Produkowaliśmy elementy choćby do lodówek i niczym nie różniły sie te ze znaczkiem Liebher Bosch czy Polar
Ja polecam conti-kama mi śmiga wsio pasowało i dobrze wykonane wizualnie OK technicznie jak każdy inny element wyjdzie przy użytkowaniu chodź każdy może wytrzymać i każdy również może strzelić choćby za 2 km tego nie wiadomo
ja mam 1.4 ABD i smiga ostatnio skrzynia papa zrobiła ale byłą z polo 1.4 Dizel auto ma nalatane 240 tys z czego 80 tys na LPG tanio wychodzi 22 zł na 100 km wienc ja tylko uśmiecham sie i 3 razy myśle zanim wyprzedze
ale sporo km robie na autostradach i nie myśle o tym
sam wyminiłem pasek dopiero jak miałem trase do zrobienia 1400 km na raz i auto dało rade tylko trzeba dbac a jak ma sie popsuc tak jak zakleszcona skrzynia u mnie to tego nie przewidzisz bo takie są prawa czesci zużywają się to i je wymienic wypada
Polska wersja programu MACH3 cnc---- Makra do palników ,magazynków, THC, OHC---- EKRANY dla firm i producentów maszyn ---- budowa sprzedaż maszyn Plazmy, Elektrodrążarki, Frezarki ,Tokarki, Gietarki, inne maszyny