SIEMANKOO!!!
Smieszny problem.Czy powie mi ktos jak wyciagnac pope paliwa ze zbiornika(MK3 ABF)???
Zdiolem dekiel odkrecilem pirescien i nie moge wyciagnac papy Czy sa tam jakies klipsy czy sruby???
Witam MARCO też kiedys wymieniałem pompe paliwa wkładasz dwie ręce do środka łapiesz z ten plastikowy kosz w którym jest pompa naciskasz w dół i obracasz w lewo ale naprawde te zatrzaski co są w zbiorniku i na dole kosza pompy chlernie mocno trzymają i trzeba użyc dużej siły w lewo ja sam się zytm bardzo męczyłem a jestem kawał chłopa ale daż rade a zakładamy wiadomo kręcąc w drugą strone życze szybkiej wymiany pozdrawiam
mozna wyciagnac sam wklad pompy i trzeba w tym celu odgiac 3 albo 4 zatrzaski u gory tego koszyczka ale to tez nie jest latwe ja sie meczylem z tym 2 godziny ale jakos poszlo tylko jeden zlamalem he he powodzenia a koszyczka nie wyciagalem bo balem sie ze go potem nie zaloze dobrze a razem z nim jest poziom paliwa i potem by mi wskaznik wariowal wiec odpuscilem
WITAJ MARKO1967!!!
Twoje rady bardzo mi pomogly. Papa wymieniona autko lata!!! Oczywiscie punkciki dla ciebie poszly!! jeszcze raz dzieki!!! POZDRO!!!!