jeśli chodzi o kable to jest wporzadku i aparat zaplonu były wymieniane wraz ze świecami. została lambda i zaplon. poduszki na silniku są dobre.
[ Dodano: 2013-01-15, 21:52 ]chyba mam o. co chodzi bo.od lambdy idą kable i jest łączenie. tam jest chyba do komputera i plus i. minus nie wiem nie znam się i to jest jedna taka stara zlonczka połączenie jak się dodaje. gazu to iskry aż idą i nie wiem czy to czasem jest przyczyną bo jak silnik jest ciepły to silnik fajnie pracuje
jeszcze jedno mam pytanie bo w układzie chlodzenia. jak są rury to po paru dniach są bardzo twarde. raz mi tak uszczelki poszły co może być przyczyną i co trzeba zrobić bo tak chyba nie może być??
[ Dodano: 2013-01-15, 21:53 ]chyba mam o. co chodzi bo.od lambdy idą kable i jest łączenie. tam jest chyba do komputera i plus i. minus nie wiem nie znam się i to jest jedna taka stara zlonczka połączenie jak się dodaje. gazu to iskry aż idą i nie wiem czy to czasem jest przyczyną bo jak silnik jest ciepły to silnik fajnie pracuje
jeszcze jedno mam pytanie bo w układzie chlodzenia. jak są rury to po paru dniach są bardzo twarde. raz mi tak uszczelki poszły co może być przyczyną i co trzeba zrobić bo tak chyba nie może być??