przez pirlo » 5 lip 2008, o 20:50
no i juz wiem co padło! wszystko posparwdzalismy iskra jest paliwo podaje rozrzad nieprzestawiony pomyslalem ze paliwo bo zalałem w cerfurze i zrobilem od tankowania 10 km i padł całkowicie wtedy , spuscilismy zalałem 98 i na pycha i odrazu pod kompa , troche dlawił ale odpalił pochodził pochodził zgasł i na nowo nie cche odpalic wogóle , zajerzdzamy do mechanika nie ma go to spowrotem do domu i umawiamy sie telefonicznie na poniedzialek , podczas powrotu znowu zapalił chodził super, równo i silnik mocny kopa mial to bylem pewien ze paliwo hu.... i po problemi wjezdzam na podjazd wsteczny zgasł:( i wtenczas wyszło co padło silnik rozgrzany do 90 i cewka!!!! miala za slaba iskre tel do kolesia podjechal audi one maja takie same wtyki przekladka cewki nawet silnik raz nie zakrecił i pali!!! tak wiec na zimnym iskre pokazywał super a ze jak mi golf padł silnik był cieply zaczelismy kombinowac z dolewka paliwa bezposredni to go zalalismy i nawet potem zimny nie chcil palic a iskre nam pokazywało dobra szczescie ze tylko to
[ Dodano: 2008-07-05, 20:53 ]
a dodam ze wczesniej nie bylo zadnych oznk ze pada zupełnie nic ja waliłem dzien wczesnie ponad 500 km a padł nagle golf dwa razy nim szarpneło obroty do 300 i koniec jak zgasł tak juz sie nieodezwał