Witam Panie i Panowie ze Stolicy WLKP.
Czy mógłbym prosić o namiary na mechaników z których usług korzystacie naprawiając i serwisując nasze ukochane golfiny? Będę wdzięczny i czekam z niecierpliwościa. Pozdrowienia!
Witam. Może zamiast szukać dobrego i taniego mechanika napisz na forum jaki masz problem ze swoim autkiem, a napewno znajdą się tacy co doradzą i podpowiedzą. Pozdrawiam.
Też:) Tyle że nie wszystko mozna samemu zrobic...
a tak a propos - napisałem że do Krzyża pojechalem a namiarow nie podalem...
Warsztat jest dokladnie w miejscowości o nazwie Łokacz Mały, właściciel to Zbigniew Łukasik, jeśli bedziesz zainteresowany to skombinuje numer (teraz mam tylko do jego syna - mojegu kumpla z klasy)
Mario Mario, wiesz, ja raczej laik jestem i szczytem możliwości była dzis dla mnie wymiana oleju i filtra oleju. Hellboy, uuu, to Stary 115 km od Poznania... Trochę za daleko jak dla mnie. Musi być z Poznania i taki u którego można auto zostawić na 3-4 godz i po skończeniu naprawy odebrać.
Dam88, mógłbyś zatem podać mi namiary do Twojego kolegi?
Dzięki Koledzy za odpowiedzi!
Trzeba będzie przetestować. Pozdrowienia!
Dam88, dzięki ale może nie róbmy zamieszania. Niech ten Twój kolega ze spokojem otworzy warsztat, jak będę jeszcze potrzebować mechanika to się odezwę. Bo na razie to z tego co widzę naprawa "zrób to sam" bo silnik krokowy do wyczyszczenia mam a to chyba dam radę sam zrobić. Chyba, że to nic nie pomoże to może wtedy się udam, ale dzięki za zaangażowanie. Pozdrowienia!