Pożycze za opłatą przepstnice i kompuyer

Wszystkie informacje o silnikach benzynowych.

Moderator: Moderator

Postprzez Davinci24 » 13 kwi 2009, o 23:55

Panowie walcze z moim przeklętym samochodem od roku. Auto szarpie i gaśnie przy niskich obrotach.Wymieniłem w silniki mase cześci ale chyb anie trafiłem na tą zjeb.... Wymieniłem ostatnio pompe paliwa. Prosze niech sie zgłosi ktoś ze Szczecina lub okolic
Davinci24
Czytacz

Postprzez matti » 14 kwi 2009, o 10:48

Davinci24, podepne sie pod temat
ja mam ten sam problem wymieniłem motor na 2E poł roku temu i walcze z szarpaniem po kolei wymieniam to co ma niby wpływ na szarpanie i przerywanie i zmienia sie tylko czestotliwosć szarpania Przepływka dobra -silniczek krokowy wymieniałem 3 pompa nowa kable nowe swiece nowe aparat zapłonowy nowy przepustnica wymyta i mnie trafia juz
matti
Czytacz

Postprzez dziabi3 » 20 kwi 2009, o 18:23

a na vaga pojechaliście

????? i co tam wykazało ?????
Średnie spalanie 7,5>8l lpg /5,8l pb
dziabi3
Members

Postprzez Davinci24 » 21 kwi 2009, o 08:15

Podpiąłem i wyszedł ze jest walnięty silniczek krokowy i czujnik halla. Cały aparat zapłonowy wymieniłem więc to chyba nie halla. A co do krokowego to chyba tylko to i cewka mi została. Diagnosta powiedział ze na kostce 4 pinowej od silniczka krokowego nie ma odpowiedniego w jednym pinie napiecia, ze niby nie dostaje informacji od komputera wiec wymieniłem komputer. Co teraz >?

[ Dodano: 2009-09-29, 13:37 ]
Temat uważam za zamknięty winna przepustnica.
Teraz tylko musze sprzedać pompe paliwa, cewke i komputer , ktoś zainteresowany >?
Davinci24
Czytacz

- - -

Powrót do Silniki benzynowe