a więc tak jak w temacie, po wciśnięciu gazu silnik sie dławi jak by nie miał paliwa czy coś, jeździć jeździ ale jest strasznie mułowaty.. sprawdzałem na innych świecach i jest to samo, kable nowe, dziś wlałem specyfik do czyszczenia wtryskiwaczy kupiony na stacji ale nic nie pomógł, podpowiedzcie gdzie szukać przyczyny, pzdr
[ Dodano: 2008-11-17, 11:33 ] a więc tak, dziś wymieniłem filtr paliwa, powietrza, kopułkę rozdzielacza i palec, no i nadal jest mułowaty może troszkę sie polepszyło ale w nie dużym stopniu pomóżcie bo już sam nie wiem
Ja akurat mam 2 L i ten sam problem mialem... Pomogła adaptacja przpeustnicy i wymiana tego czujnika wraz z przepustnica tym poczatkiem otwierajacym zawor...
koledzy mnie tez dzisiaj to spotkalo golfina zrobila sie tak mulowata ze nie wiem co jej jest na kazdym biegu ma mula a jak przygazowalem to po prostu sie zadlawil i zgasl moze byc to wina katalizatora??
kolego może pompka paliwowa kończy swój żywot w moim 1.6 aee jak zaczeła siadac to max do90 km /h go bujnąc mogłem po prostu tak jak piszesz dławił się na każdym biegu